Egész nap Pozsony

Az adventi pozsonyi látogatás után nagyon sokunkban felmerült, hogy meg kellene ismételni a kirándulást, mert néhány dolog elmaradt és az idegenvezetőnkben annyi minden benne volt még, hogy kár lenne kihagyni.

Felvettem Vele a kapcsolatot és megbeszéltük március 15-ét a tökéletes időpontnak. Szerencsére előre elkészített “úticsomagjai” vannak, mert rendkívül elfoglalt ember, így abból választottam ki az egész napos csomagját, amibe Dévény és a pozsonyi vár látogatása is beletartozott.

20 személyesre terveztem az utat, de mivel ügyesen elszámoltam magam és 21 lett a létszám, léptem egy kategóriát a buszban, így 30+1 fős lett lefoglalva. 1 fő hiján ez is betelt, így végül 29-én indultunk.

Korpás Árpádot, a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás alelnökét Pozsonyban vettük fel, onnan már Ő vezette a csapatot, néhány alapvető dolog leegyeztetése után. Sokat mentünk, jól elfáradtunk, de rengeteg információval lettünk gazdagabbak.

Zárásként pedig a Petőfi szobornál mi is koszorút helyeztünk el a márciusi ifjak tiszteletére.

A csapat a Petőfi szobornál
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .