Menyasszonytánc


Esemény részletek


A világ első klezmer-operettje a Budapesti Operettszínházban!

“A hol megható, hol pedig drámaian feszült történet, a harmincas éveket idézve, egy erdélyi, román-magyar-zsidó kisvárosban játszódik. Itt találkozhatnak a szeretetreméltó, de természetesen esendő figurákkal. Rózsival, a szép, büszke lánnyal, aki egy váratlan fordulat következtében elveszítheti a férfit, akit szeret, a városka megbecsülését, mindent, amiben eddig hitt.

Megismerhetik Andrást, aki szereti Rózsit, de nincs ereje ahhoz, hogy szembeszálljon az apjával. Aztán jó öreg Herskovics bácsit, aki eddig minden nehéz helyzetet sikeresen megúszott, most mégis hőssé kell magasztosulnia. Blumnét, aki már csak özvegyasszonyként döbben rá férje félrelépésére, és annak különös következményére. Jonelt, a csendőr őrmestert, akit Rózsi kikosarazott, de ő mégis mindenáron meg akarja kapni a lányt. No és nem utolsósorban Majzik nénit, aki egyrészt élő lexikon, másrészt a helység “rengeteg példányban” megjelenő pletykazsákja.

Találkozhatnak még az immár világhírű Budapest klezmer Band virtuóz tagjaival is, hiszen – zenés darabról lévén szó, ez a legfontosabb – a muzsikát az együttes vezetője, Jávori Ferenc Fegya komponálta. Biztosak vagyunk abban, hogy a szívhezszóló, valamint fergeteges ritmusú számok, megnyerve az önök tetszését, igazi slágerekké válnak.”
További részleteket a darabról itt találsz:
http://www.operett.hu/index.php?inc=repertoar_mutat&rId=25&evadId=15&mId=348003

Ha különleges élményre vágysz, tarts Velünk!
Az utazás ára színházjeggyel együtt 11.500 Ft.
Jelentkezési és fizetési határidő: 2020.02.28.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.