Khalifa repülőszőnyegén- Ízletes barangolás Dél-Kelet Ázsiában

Szász Andorral, az est előadójával, már rég felvettem a kapcsolatot. Nagyon sokféle témát ajánlott, hiszen 65 országban járt már, nehéz volt a döntés. Mondtam is Neki, válasszon inkább Ő, azt, ami közel áll hozzá.

A “kis-tigriseket’ választotta, egy kicsit másképp előadva, ízekkel fűszerezve.

Az előadásán is látszott, hogy nagyon sokat készült, hiszen profi módon összerakott képek- videók váltakoztak, kiemelve olyan dolgokat is, ami az utazási prospektusokban nem nagyon szerepel.

Andor “mindenevő”, majdnem mindent megkóstolt. Az általa képeken megmutatott tücskök és bogarak és egyéb nyalánkságok, nem hiszem, hogy bárkinek meghozták az étvágyát. Nekem biztosan nem. Az egy szünettel megtartott, csaknem 3 órás előadás egy nagyon élvezetes “információzuhany” volt, én csak ,mint szervező néztem az órámra, de csupa pozitív visszajelzést kaptam a jelenlévőktől utólag, így megnyugodtam. Nem riasztottunk el senkit.

Volt szó Wc-kről, majmokról, gyümölcsökről, piacokról, naplementékről, alamizsnaosztásról, gyilkos mezőkről, emlékművekről, …Felsorolni is hosszú.

Aki végig velünk volt, igazán széles körben betekinthetett Dél-Kelet Ázsiá csodáiba.

Néhánykép az estről:

Köszönjük Szász Andornak ezt az információ dömpinget, amit ezekről a távoli országokról kaptunk. Igazán izgalmas,…

Közzétette: EVENiTa – 2019. március 3., vasárnap
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..