Rólam

Iván Anita vagyok, az EVENiTa oldal kitalálója és működtetője, az Evenita Közösségépítő Egyesület elnöke. Tanító-németnyelv oktató diplomával rendelkezem, de ez élet másfele sodort, férjemmel közös vállalkozásban működtetünk egy karosszérialakatos műhelyt. Az ottani munka nem elégített ki szellemileg, ezért kezdtem bele mellette a rendezvényszervezésbe, végeztem el egy rendezvényszervező tanfolyamot. Imádom, hogy kreatívitást igényel, kutakodást, ötletelést, megmozgatja az ember agytekervényeit. Minden egyes rendezvény kitalálásával, megszervezésével, kicsit kilépek a komfortzónámból. És szeretem, mikor látom, hogy megint olyat találtam ki, ami érdekli az embereket és sikerül kimozdítanom őket a saját kis világukból.

Elvégeztem egy szenior örömtánc -oktatói tanfolyamot, mely segítségével a közösségépítés még jobban megy, hiszen a zene, a tánc sok embert megmozgat és kiváló közösségépítő ereje van.

Szenior egyensúly tréner lettem 2021-ben , így az idősödő korosztály számára egy újabb programmal bővítettem a lehetőségeket a mozgásra.

2022 tavaszam óta pedig nordic walking oktatóként már a természetbe is viszek csoportokat.

Ha rendezvényt keresel, nézd meg, mit szerveztem eddig itt  , ha kikapcsolódásra vágysz itt kutakodj!

Ha pedig szeretnéd megtölteni éttermedet, kávéházadat , könyvesboltodat vagy bármilyen más helységedett emberekkel, vagy valamilyen rendezvényötleted van, keress bátran!

Elérhetőségeim:

info@evenita.hu

Ha feliratkozol leveleimre, azzal elfogadod adatvédelmi tájékoztatómat, melyet ITT találsz.

E-mail:A hírlevél üzemeltetője:

http://lev-lista.hu

Facebook oldal: EVENiTa    70/940-7712

Instagram: EVENiTa5102masprogram

Cím: 8330 Sümeg, Korona u.4.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.