Body kiállítás megtekintése

Nagyon jól sikerült kiránduláson vettünk részt 2018.04.15-én.

Pákozdon megálltunk a világ legmagasabb huszárszobránál, a Miskahuszárnál. A képen látszik, milyen kicsik vagyunk hozzá képest. A szobor 12.5 m magas, 12 évig készült, magánpénzből. Eredetileg Komáromban, az erődben szerették volna felállítani, de ez valamilyen oknál fogva nem sikerült, így került Pákozdra, a Bogár halom tetjére, ahol 1848 szeptemberében Jellasics horvát bán is állt és vezényelte a csatát. Impozáns látvány, de sajnos infrastruktúrát nem építettek még köré.

A Body kiállítás számomra meghatározó élmény. 3 órát töltöttünk a régi pincében megrendezett kiállításon, medikus vezetőnktől rengeteg információt kaptunk, még ” emésztésre” vár. Fárasztó volt, de még órákat lehetett volna ott tölteni. Sajnos fotózni nem lehetett, az elhozott prospektus eleveníti csak fel az ott hallottakat.

A Citadelláról a kilátás gyönyörű. A szépségét azonban – ahogy legifjabb útitársunk megállapította- erősen rontja a sok szemét, amit otthagytak az emberek.

Egy vélemény az útról:

“Body kiállításra vitt minket Anita. A páratlan, tartalmas és izgalmas program előtt Pákozdon álltunk meg, ahol a Miska huszár szobrot láthattuk. A tárlat után egy extra kirándulást is kaptunk a Citadellára.
A szervezés profi, minden várakozást felülmúlt, örülök, hogy részt vehettünk a remek eseményen.
Anitának szívből kívánok jó egészséget a további munkájához, reményteli várakozással a következő rendezvényeire 

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .