Nordic walking alaptechnika képzés

Engedd, hogy elvarázsoljunk és beleszeress egy új sportba!
A nordic walking egy viszonylag új sport Magyarországon, kicsit furcsán néznek még a művelőire, de ha ráérzel az ízére, remélhetőleg Téged is rabjává tesz majd.
Kinek ajánljuk?
> aki mozogna, de a futás “túl sok” neki
> aki fogyna egy kicsit, de kímélni akarja az izületeit
> aki átmozgatná az egész testét
> aki növelné az állóképességét
> aki oldaná a testében lévő feszültséget
> aki vágyik a szabad levegőre, a természetbe
> aki olcsó sportot keres
> aki jó, segítő társaságra vágyik
Szóval, mindenkinek, 8 évestől 100 éves korig.
A helyes technika elsajátítása után a botok olyan intenzitást adnak hozzá a gyalogláshoz, mellyel az egész testünket meg- és átmozgatjuk.
A kb. 3 órás képzésen ráhangolódunk a nordic walking mozgásra, megtanuljuk a botok helyes használatát, a botvásárlás szempontjait.Nordic walking botokat biztosítunk a tanfolyamhoz, így nem kell előre megvásárolnod.
A 3 órás képzés után 1-1 hét múlva ismét találkozunk, hogy átismételjük a tanultakat és kiszűrjük a rosszul rögződött mozdulatokat, hogy tényleg tökéletes technikával induljatok neki az önálló túráknak, ha ahhoz lenne kedvetek. De természetesen szervezünk majd közös kirándulásokat is, mert csapatban sokkal élvezetesebb.
Az alaptechnika és a 2 gyakorló óra ára 6.000 Ft / fő. Max.létszám 5 fő.
Ha jönnél, töltsd ki kérlek a jelentkezési lapot! A részletekez majd e-mailben kapod meg!

https://forms.gle/apUe3hbp1xXQnRDG7

„Ez egy speciális technika, ami botok segítségével kivitelezhető: általa nem terhelődik a gerinc alsó háti szakasza és a test 660 izmának több mint 90 százalékát átmozgatja. A felsőtest előre dől, a lépés nagyobb, a váll és a karok intenzíven dolgoznak, a speciális botok használata mellett lekerül a terhelés nagy része a derékról, meg csípő- és térd ízületekről, ezért alkalmazható betegek rehabilitációja során, de a terhelés fokozásával (táv és tempó) akár élsportként is gyakorolható”

https://ridikul.hu/cikk/2022/05/27/a-nordic-walkinggal-tobbet-tehetunk-az-egeszsegunkert-mint-gondolnank/?fbclid=IwAR2DQeXHQy-_r2LqxDVHBct8exNCIsCIKRYbrihUZ40sQORHcyB_db6q7Vk

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .