Szülinap

2 éves lett az Evenita Közösségépítő Egyesület. 2019.03.25-e a bejegyzés dátuma. Ez egy fontos nap az életében, hiszen innentől kezdve pályázhatunk, jövőre pedig 1%-ot is kaphatunk.

Létrejövetelének célja, hogy kis közösségeket hozzon létre, ezeket fenntartsa, létszámát bővítse. Tevékenysége pedig, hogy különböző típusú rendezvényeket szervezzen, amely a hasonló érdeklődésű körű közösségek kiépülését szolgálja.

Úgy gondolom, ezt a feladatát maximálisan teljesítette, hiszen nem csak székhelyén Sümegen, hanem a környéken, sőt a járványnak és az online létnek köszönhetően szerte az országban élő embereket is összekapcsolt kis közösségé.

Most bővítjük a tevékenységi körét és a célját, szívemnek nagyon kedves feladatattal.

A vírus nekem, mint az egyesület elnökének egy “különös ” küldetést hozott: fogyatékosok otthonába kezdtem el dolgozni fejlesztő pedagógusként. Új terület volt nekem és az általam már sok embernek sikerrel megtanított táncokkal próbáltam meghódítani. 10 hónap után bátran elmondhatom, hogy sikerrel.

Ez adta az ötletet, hogy legyen egyesületünk következő célja, hogy az örömtánc minél több zárt intézménybe eljusson. Legyen az idősek otthona vagy fogyatékkal élők intézménye.

Az ügy mellé odaállt Radvánszki Edit, kivel a rendezvényszervező tanfolyam révén ismerkedtem meg és az örömtánc húzta szorosabbra a kapcsolatunkat. Ő szociális szakemberként az idősellátásban dolgozott, így nagyon jól tudja, mekkora szükség van ezekre a programokra. Ő, mint az egyesület alelnöke óriási húzóerő lesz ebben a programban.

Az általunk szervezett eseményekből befolyt összeg egy részét arra szánjuk, hogy anyagilag támogassuk azokat az oktatókat, akik vállalják, hogy a zenés, táncos foglalkozásokat elviszik a különböző intézményekbe , ahol foglalkozásokat tartanak. És ezen cél elérésére és minél szélesebb körű alkalmazására adományokat is elfogadunk.

Vegyél részt rendezvényeinken , így támogatod célunkat vagy adományoddal segítsd munkánkat. Sok kicsi sokra megy!

Számlaszámunk: 10402740-50526887-75511004 A megjegyzésbe írd be, hogy adomány. Köszönjük!

Imádják a zenét és a táncot.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .