Khalifa repülőszőnyegén -két keréken Gibraltárig

Erdélyi Margit és Major Attila lakókocsira gyűjt. Nem maguknak, hanem az általuk üzemeltetett Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesület javára. Az egyesület ugyanis kempingekben biztosít ingyenes sátorhelyet vagy lakókocsit rászoruló családoknak, akik enélkül nem tudnának nyaralni. A tiszafüredi kempingbe szeretnétek egy lakókocsit felállítani, mert az ott felállított sátor tönkrement és helyette praktikusabb lenne egy lakókocsi.

Örült tervet eszeltek ki, melybe nem hitt senki sem, még Ők sem igazán: letekernek Gibraltárig és “eladják” az általuk megtett kilométereket és meglátogatott helységeket. Az ötlet kipattanásának szem és fültanúja voltam, éppen a kempingjükben nyaraltunk , mikor elhatározták, hogy belevágnak.

Egy magyar cég a rendelkezésükre bocsátott két Gepida elektromos kerékpárt, egy másik biciklis cég felszerelésekkel támogatta Őket és nulla rákészüléssel , a kemping bezárása után szeptember 25-én útnak indultak.

Erről az izgalmas kalandról meséltek nekünk , élvezet volt hallgatni Őket. A Khalifa kávéház tulajdonosával egyeztetve az est bevételét felajánlottuk a lakókocsi megvásárlására, így az úttal együtt 226.000 Ft jött már össze, egy kicsit kevesebb, mint a fele a kinézett portékának.

Néhány kép az estéről:

Erdélyi Margit és Major Attila egy lakókocsira gyűjt. Na, nem maguknak, hanem a Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesületnek. Első…

Közzétette: EVENiTa – 2019. január 7., hétfő

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .