Testi-lelki egyensúly – egészségnap

A Tesco “Ön választ, mi segítünk” pályázatának keretein belül és a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ és az Egészségfejlesztési Iroda segítségével egy komplett délutáni programot állítottunk össze a testi-lelki egészség témakörében.

A színházteremben
14.00 dr .Márkus Sándor: Mindig aktívan – miért fontos az aktív életmód, a mozgás minden életkorban, milyen betegségmegelőző szerepe van a sportnak
14.30 Csordás-Novák Mária : A mozgás mindenkié – a geronto-andragógus, edző, elkötelezett szakember , a Szenior Egyensúly Tréning programjának kifejlesztője beszél a módszer megálmodásáról és fontosságáról. Előadása után kérdezni lehetett tőle, könyvet vásárolni, a gyakorlatban is belelátni egy kicsit a programba.
17.00 Oszkai Péter – Tibeti hangtál meditációEmeleti könyvtárban
14.15. Gyógynövények szerepe az egészségmegőrzésben – Gödriné Marika teakóstolóval egybekötött előadása
15.30 Fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés felsőfokon- Lézerterápia a mozgásszervi- és gerincbetegségek kezelésében/ Sándor Boglárka természetgyógyász előadása , Kérdezz! Felelek! – A természetgyógyász válaszolA földszinti könyvtárszobában:
Moór Éva Diplomás Optometrista Kontaktológus Látszerészmester – Látással kapcsolatos szűrő vizsgálatok, tesztek ,látás ellenőrzés , szaktanácsadás. A helyszíni látásvizsgálat során felmérik, hogy jó-e a páciens meglévő szemüvege vagy kontaktlencséje, vannak-e panaszok, elváltozások, épek-e a szem külső szervei.Az Aulában
Efi – pontok
Szűrővizsgálatok: testösszetétel mérés (testzsír, testizom, BMI) vérnyomás, vércukor mérés, mobil EKG (szív állaotának felmérése)
Dietetikus táplálkozási tanácsadás: egészséges ételek, kínálása

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .